Uudiste arhiiv

22.03.2019

Uus ja pingeline võistlussari “Noor meister” toob noored meistrid vaatajale koju

Alates homsest, 23. märtsist, algab ETV2 ekraanil Eesti oma kutsehariduse põnev võistlussaade, mida juhib särtsakas Laura Prits. Kevadperioodil jõuab eetrisse kümme saadet, millest üheksa filmitakse  kutsekoolides üle Eesti ning viimane saade jõuab vaatajateni 3.4. mail toimuval oskuste festivalilt “Noor meister 2019”.

Tiir tehakse peale tervele Eestile. Lähemalt saame tuttavaks üheksa võistluserialaga, milles panevad end proovile kutsekoolide parimad noored meistrid. Võistlust hindavad oma ala eksperdid. Iga saade pakub pilguheitu ka teistesse kutsekoolidesse. Näeme oskusi, võistlusjanu, rõõmu, õnnestumisi, läbikukkumisi. Pinge on õhus ja aeg näitab, kes murdub ning kes jõuab võiduka lõpuni.

Innove haridusuuenduste juhi Tanel Oppi sõnul on kutseharidus kiire ja paindlik võimalus omandada praktilised kutsealased oskused, mis annavad aluse nii edukaks karjääriks kui võimaluse tulevikus edasi õppida. “2019 aastal uuendame võistluste formaati. Traditsiooniliste võistluste kõrval soovime jõuda televisioonis atraktiivse võistlussaatega nii noorteni kui nende vanemateni ja näidata tublisid noori ja kaasaegseid koole kogu Eestile.”

Võistlused annavad võimaluse noortel meistritel end proovile panna ja oma oskusi võrrelda. Näeme kuldsete kätega õpilasi, kes pürgivad Noor Meister 2019 tiitlile. Kutsevõistluste võitjatel on võimalus saada Euroopa kutsemeistrivõistluste EuroSkills 2020 koondisesse. Kaalul on palju ja konkurents on tugev – see on uus ja pingeline võistlussaade Noor Meister!


08.03.2019

Ka sel aastal pakume oskuste festivalile sõiduks tasuta busse

Tasuta bussi tellimiseks täitke palun järgneva lingi alt avanev vorm https://goo.gl/forms/nQTGoErdFA6eCtR03 hiljemalt 22.märtsiks.

Mis puudutab bussile registreerimist, siis küsimuste ja täpsustuste korral võtke palun ühendust piret.lilover[ät]innove.ee